Loodgieter Rotterdam

Bent u op zoek naar een loodgieter Rotterdam? Dan bent u bij Loodgietersbedrijf Stijnen aan het juiste adres. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen wij allerlei projecten van A tot Z uitvoeren. Dit alles doen wij met veel passie voor ons vak. Bij ons staat dan ook eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij hebben als loodgieter Rotterdam? Lees dan snel verder. Wilt u liever direct met ons in contact komen? Dat kan via deze pagina.

Loodgieterswerkzaamheden op een veilige manier uitvoeren

Vaak wordt een loodgieter Rotterdam geassocieerd met een man die met een ontstopper de afvoer komt ontstoppen. Hoewel het nog steeds een ambachtelijk beroep is, is een loodgieter vandaag de dag veel specialistischer. Door moderne apparatuur waar onze loodgieters over beschikken kunnen we loodgieterswerkzaamheden op een veilige manier uitvoeren. Bij Loodgietersbedrijf Stijnen kunnen we alle loodgieterswerkzaamheden op het gebied van afvoeren, leidingen, Cv-installaties, gas en water voor u uitvoeren.

Voorkom achterstallig onderhoud – Loodgieter Rotterdam

Wilt u voorkomen dat achterstallig onderhoud schades veroorzaakt? Neem dan contact met ons op en laat een van onze vakkundige loodgieters bij u langskomen. Wij kunnen dan allerlei zaken, zoals uw Cv-installatie controleren op belangrijke punten. Wanneer wij beginnende mankementen signaleren kunnen wij deze direct voor u repareren. Hiermee voorkomt u dat een beginnende schade snel uitbreid en de problemen dus groter worden.

Geen onverwachte kosten met een onderhoudscontract

Om achterstallig onderhoud te voorkomen is het mogelijk om een onderhoudscontract bij Loodgietersbedrijf Stijnen af te sluiten. Hiermee heeft u te allen tijde een betrouwbare specialist achter de hand wanneer er een van de loodgieterswerkzaamheden in uw woning moet worden uitgevoerd. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit betaalt u een vast en laag bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Daarbij bent u in alle gevallen voordeliger uit dan wanneer u geen onderhoudscontract heeft en u toch een van onze loodgieters nodig heeft. Heeft u al een onderhoudscontract?

Frisse lucht is belangrijk in uw bedrijfspand of woning

Veel bedrijfspanden en woningen hebben te maken met een matig tot slechte luchtkwaliteit. Dit heeft een negatief effect op de gezondheid van de mensen die hier aanwezig zijn. Een goed ventilatiesysteem is dan ook een must voor woningen en bedrijfspanden die hier mee te maken hebben. Bij Loodgietersbedrijf Stijnen weten we dit als geen ander en verzorgen we het plaatsen van mechanische ventilatie. Hiermee verbeterd de luchtkwaliteit van de ruimte en vermindert u dus de risico’s die een slechte luchtkwaliteit met zich mee kunnen brengen. Wij leggen u graag meer uit over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van ventilatie.

Waarom kiezen voor Loodgietersbedrijf Stijnen?

Loodgietersbedrijf Stijnen is een vakkundig, ervaren en erkende loodgieter Rotterdam. Welke loodgietersklus u ook voor ons heeft, wij voeren de werkzaamheden specialistisch uit. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het aanbrengen, renoveren en repareren van lood- en zinkwerk. Daarbij zijn we erkent als ‘deskundige veilige leidingwatersystemen’ en zijn we actief in heel Zuid-Holland. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Het verhelpen van lekkages
  • Het verhelpen van CV storingen
  • CV installaties
  • Verstoppingen verhelpen
  • Het opsporen van gaslekkages

Heeft u andere problemen? Wij bekijken graag samen met u hoe wij u kunnen helpen!

Zakelijke markt

Naast de particuliere markt, bedienen wij als loodgieter Rotterdam ook de zakelijke markt. Loodgietersbedrijf Stijnen is dan ook de specialist op het gebied van betrouwbare water- en energievoorziening, welke ook nog eens veilig zijn. Start u binnenkort met een nieuw project? Dan adviseren we u graag over de nodige installaties met betrekking tot watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Wanneer wij installatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, is deze van hoge kwaliteit en uitgevoerd door vakkundige loodgieters.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt via het contactformulier op onze website ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij leveren u dan een uitgebreide prijsopgave. Uiteraard kunt u ook al uw overige vragen aan ons stellen!