Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Lekkage? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een lekkage die meteen opgelost moet worden? Geen probleem, wij kunnen binnen 24 uur nog bij u zijn!

Neem contact met ons op

Andere diensten

Uw kosten zijn o.a. afhankelijk van de hoogte en bereikbaarheid van uw dak/ goot. Wij kunnen een passende aanbieding voor u maken.

Vraag nu nog een offerte aan

Dak- en Zinkwerk

Goed onderhoud aan uw dak- en zinkwerk is het halve werk!

Uw dak wordt dag in, dag uit blootgesteld aan regen, wind, kou en hitte. Deze invloeden zorgen ervoor dat uw dak op den duur gaat slijten of beschadigt. Ook kunnen, met name in de herfst, dakgoten verstopt raken door bladeren en andere troep.
Wanneer dergelijke zaken verwaarloost worden, kunnen de problemen van kwaad tot erger gaan. Het is dus raadzaam om in het geval van problemen altijd zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Stijnen BV Vlaardingen is u graag van dienst!

Wij kunnen u van dienst zijn bij het nieuw aanleggen van Dak, lood en zinkwerk en hiernaast voeren wij ook reparatie en renovaties uit aan dak, lood en zinkwerk.

Onderhoud aan dak en zinkwerk

Stijnen BV in Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben.

U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand. Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Lekkages

Beter voorkomen dan repareren

Lekkages komen overal voor, of het nu gaat om een oud huis of een nieuwbouwpand. Lekkages beginnen vaak klein en onschuldig, maar kunnen wanneer zij worden genegeerd al snel tot grotere problemen leiden. Het is daarom raadzaam om de problemen zo snel mogelijk aan te pakken en een specialist in te schakelen.

Om problemen aan uw dak en dakgoten te voorkomen, is het raadzaam om eens in de zoveel tijd onderhoud te laten uitvoeren. Zie het maar als een APK keuring, maar dan van uw dak. Door jaarlijks uw dak te laten nakijken op slijtage, beginnende lekkages en beschadigingen kan de levensduur van dak en goten verlengd worden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op