Lood en Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

 

Waarom lood en zink?

Lood en zink wordt al zolang het loodgietersvak bestaat gebruikt met verschillende doeleinden, zoals het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van regen/hemelwater.
Een goede montage van lood en zinkwerk vereist uitermate goed vakmanschap. Bij Loodgietersbedrijf Stijnen bent u aan het goede adres, wij hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vakkundige onderhoudsvrije montage.

 

Loodwerk

U kent het wel, de loodslabben langs een dak, kozijn of dakkapel. Mist goed aangebracht zorg dit voor een jarenlange waterdichte afwerking van uw dak of kozijnen. Lood wordt gebruikt omdat deze niet roest en gemakkelijk in de juiste vorm te kloppen is. Daarnaast is het zwaar en blijft het goed op zijn plaats bij harde wind. Afhankelijk van de toepassing hebben wij verschillend looddiktes en voor bijna ieder klus hebben wij de geschikte loodsoort op voorraad.

 

Zinkwerk

Bent u op zoek naar een solide oplossing voor het afvoeren van uw hemelwater? Dan is een dakgoot of regenpijp van zink een geschikte oplossing. Zink gaat jaren mee, omdat het van nature niet doorroest. Met het roesten van zink beschermt het zichzelf tegen de elementen (water en zuurstof) van buitenaf. In tegenstelling tot kunststof kan zink na jaren nog steeds tegen een beweging, waar kunststof vaak breekt en vervangen moet worden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op

Zink, een luxueuze uitstraling

Mits goed aangebracht en onderhouden zorgen zinken dakgoten en regenpijpen voor een solide en luxueuze uitstraling. Zink kan in gemakkelijk in allerlei vormen worden toegepast en de unieke kenmerken zorgen voor de uitstraling die zowel bij oude als nieuwe gebouwen past.
 

Lood of zinkwerk vervangen?

 Loodgietersbedrijf Stijnen is gespecialiseerd in het nieuw aanbrengen, vervangen en repareren van lood en zinkwerk in alle verschillende toepassingen. Dus bent u op zoek naar een nieuwe dakgoot of is reparatie aan uw hemelwaterafvoer noodzakelijk? Wacht dan niet langer en bel Stijnen 010 – 4346200, wij zijn u graag van dienst.