Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.

Neem contact met ons op

Kosten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Warmwater en warmte zonder gas!

Techniek voor onze toekomst

De traditionele energiebronnen raken langzamerhand uitgeput. De energieprijzen worden onverminderd hoger. Het is van belang dat we ons met zijn allen bewust zijn van de manier waarop we onze energie opwekken. De mogelijkheden tot het gebruiken van alternatieve energiebronnen worden steeds voor de hand liggender. Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat alternatieve of groene energie duur is. Maar wist u dat dat allang niet meer het geval hoeft te zijn? Dankzij technologische ontwikkelingen en investeringen in duurzame oplossingen hoeft het gebruiken van alternatieve energiebronnen niet meer in uw nadeel te zijn. Sterker nog: u kunt er uw voordeel uit halen. Stijnen BV informeert u graag over de mogelijkheden.

Duurzame oplossingen

Wilt u meewerken aan het reduceren van het gebruik van traditionele energiebronnen én tegelijkertijd besparen op uw maandelijkse energiekosten? Dat kan! Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepompen. Door deze duurzame oplossingen te combineren, kunt u automatisch een hoger rendement behalen. Maar u kunt ook klein beginnen als u dat wilt.

bijvoorbeeld eens na over het optimaliseren van uw huidige CV-installatie. Heel veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat dit al aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren. Natuurlijk praten we hier over investeringen. Maar het zijn investeringen die u binnen korte tijd terugverdiend, en daarna blijft u alleen maar besparen. Hoe lang de terugverdientijd van uw investering is, hangt af van diverse factoren, zoals uw huidige verbruik en hoe u met energie omgaat.

Stijnen BV is een specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering en de bijbehorende terugverdientijd is voor de duurzame oplossing die u wenst. Meewerken aan een betere toekomst én besparen op uw energiekosten, wie wil dat nu niet? Laat ons u overtuigen van de voordelen!

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Zonneboilers

De zonneboilers van Stijnen

Gratis energie om uw keuken of badkamer te voorzien van warm water. Dat zou mooi zijn, nietwaar? En het is helemaal mogelijk! De zon levert ons namelijk gratis energie. Wie hier niets mee doet, laat al die gratis energie verloren gaan. Zonde, vinden wij. Traditionele energiebronnen zijn niet onuitputtelijk, en we moeten met zijn allen slim omgaan met de energie die er in ons land beschikbaar is. Daarom heeft Stijnen BV Vlaardingen hier een oplossing voor: een zonneboiler. Bij deze informeren we u graag over de mogelijkheden van een zonneboiler.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op

Hybride installatie

Recente opdracht; Nul op de meter

 

Woning in Krabbendijke van ongeveer 120jaar oud voorzien van een hybride installatie. De woning word nu verwarmt door een warmtepomp en zonnepanelen. De trotse eigenaren hebben het energielabel van de woning zien veranderen van J naar A