Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.

Neem contact met ons op

Andere diensten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Loodgieterswerk

Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een lekkende kraan wij staat voor u klaar!

Op een gegeven moment zal iedereen wel eens de hulp van een loodgieter in moeten roepen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een ander defect, Stijnen BV staat voor u klaar! Naast reparaties verzorgen wij tevens de aanleg en het onderhoud van leidingen, sanitair en rioleringen, en kunt u bij ons terecht voor legionella preventie.

Aanleg

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen, lood en zinkwerk en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en/of plaatsing van eerdergenoemde. Voor Stijnen BV zijn dit routineklussen. Wanneer u de aanleg door ons laat verzorgen, bent u verzekerd van een vakkundige installatie.

Onderhoud

Stijnen BV Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand. Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Legionella preventie

Wij kunnen advies bieden en Legionella proberen te voorkomen

Legionella is een bacterie die ontstaat wanneer water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Wanneer bijvoorbeeld de afvoer van uw wastafel verstopt zit en deze daardoor een tijdje niet gebruikt wordt, heeft u een risico op legionella. De bacterie verspreidt zich via kleine waterdruppeltjes, die worden ingeademd. Op die manier kunt u erg ziek worden!

Legionella is iets dat absoluut voorkomen moet worden. Twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem? Is er bij u een sanitaire voorziening die langere tijd niet gebruikt is? Neem dan geen risico en laat Stijnen BV een legionella onderzoek uitvoeren! Zo bent u er zeker van dat uw ruimtes geen legionella bevatten. Wij kunnen advies bieden, en legionella verhelpen en helpen voorkomen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op