Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.

Neem contact met ons op

Andere diensten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Loodgieterswerk

Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een lekkende kraan wij staat voor u klaar!

Op een gegeven moment zal iedereen wel eens de hulp van een loodgieter in moeten roepen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een ander defect, Stijnen BV staat voor u klaar! Naast reparaties verzorgen wij tevens de aanleg en het onderhoud van leidingen, sanitair en rioleringen, en kunt u bij ons terecht voor legionella preventie.

Aanleg

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen, lood en zinkwerk en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en/of plaatsing van eerdergenoemde. Voor Stijnen BV zijn dit routineklussen. Wanneer u de aanleg door ons laat verzorgen, bent u verzekerd van een vakkundige installatie.

Onderhoud

Stijnen BV Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand. Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Legionella preventie

Wij kunnen advies bieden en Legionella proberen te voorkomen

Legionella is een bacterie die ontstaat wanneer water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Wanneer bijvoorbeeld de afvoer van uw wastafel verstopt zit en deze daardoor een tijdje niet gebruikt wordt, heeft u een risico op legionella. De bacterie verspreidt zich via kleine waterdruppeltjes, die worden ingeademd. Op die manier kunt u erg ziek worden!

Legionella is iets dat absoluut voorkomen moet worden. Twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem? Is er bij u een sanitaire voorziening die langere tijd niet gebruikt is? Neem dan geen risico en laat Stijnen BV een legionella onderzoek uitvoeren! Zo bent u er zeker van dat uw ruimtes geen legionella bevatten. Wij kunnen advies bieden, en legionella verhelpen en helpen voorkomen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op

Loodgieters- & installatiewerk bij Loodgietersbedrijf Stijnen

Het loodgieters- & installatiewerk bij Loodgietersbedrijf Stijnen wordt uitgevoerd voor zowel bedrijf als particuliere klanten en vormt daarmee de basis binnen ons loodgietersbedrijf.

Welk loodgieterswerk voeren wij zoal uit?

Het imago van een loodgieter is na jaren van vooruitgang in de techniek, nog steeds “De man die met de ontstopper de afvoer komt repareren. Het is nog steeds een ambachtelijk beroep, maar loodgieterswerk is tegenwoordig een zeek specialistisch vak geworden. Onze loodgieters zijn uitgerust met moderne (meet)apparatuur, goed gereedschap en werken met veilige producten voor uw en onze gezondheid.
Bij problemen lossen wij deze vakkundig op en beantwoorden alle vragen die u heeft naar aanleiding van een probleem, defect of nieuwe installatie.

Wij voeren alle loodgieterswerkzaamheden op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water. Dus alles voor een goed verwarmd huis, een verkoelende airco, een kraan die niet drupt en een afvoer/riolering die niet meer verstopt is. Kwalitatief goed loodgieterswerk is uitermate belangrijk en zeer belangrijk voor het woongenot dat u zal ervaren.

Ook voor kleine tot grote bedrijven voeren wij loodgieterswerkzaamheden op grote schaal uit. Zo voeren wij loodgieterswerkzaamheden uit voor onder andere ProRail, de Nationale Spoorwegen en Mourik.

Onderhoud voorkomt vak vele defecten, lekkages en problemen

Wanneer u achterstallig onderhoud heeft aan bijvoorbeeld uw CV-installatie, dan is de kans op een defect groter, dan bij regelmatig onderhoud van een gespecialiseerd loodgieter. Het zelf uitvoeren van onderhoud raden wij niet aan. Voorkom problemen en laat onze loodgieters eerder bij u langskomen, dan wanneer er problemen zijn. Tijdens het onderhoud signaleren wij aankomende mankementen en zijn wij problemen vaak voor.

Ook het beste van het loodgietersvak ervaren

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Dit kunnen wij onder andere voor u betekenen:

  • sanitaire voorzieningen aanleg en reparatie;
  • gas- en waterleidingen;
  • afvoeren;
  • rioleringen;
  • verwarmingssystemen;
  • en meer….