Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

“Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.”
Neem contact met ons op

Kosten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Sanitair

Of het nu gaat om het herstel van een druppelende kraan of het compleet vervangen van uw badkamer bij Stijnen bent u aan juiste adres!

Stijnen BV in Vlaardingen is een erkend installateur, gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het plaatsen en/of vervangen van uw sanitaire voorzieningen. Of u nu een wastafeltje in uw toilet wilt laten vervangen, of uw badkamer geheel wilt laten renoveren, wij draaien voor geen enkele klus onze hand om!

Onderhoud

Stijnen BV Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand.

Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Reparaties

Moet er een kraan vervangen worden? Is er een lekkage in de badkamer?

Moet er een kraan vervangen worden? Is er een lekkage in de badkamer? Een verstopte leiding? Geen probleem. U kunt bij Stijnen BV terecht voor zowel grote als kleine reparaties.

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een ander huis betrekt, is dat het ideale moment om de sanitaire voorzieningen onder de loep te nemen. In het geval u een nieuwbouwwoning betrekt, kan het zelfs zo zijn dat u zelf mag beslissen hoe u uw sanitaire ruimtes wilt inrichten. In dat geval is een deskundig advies geen overbodige luxe.  Stijnen BV voorziet u graag van advies en kan uiteraard ook van dienst zijn met de plaatsing van uw sanitair.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op