Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.

Neem contact met ons op

Kosten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Service & onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Wij onderhouden uw apparatuur vakkundig waardoor zuinigheid en veiligheid is gegarandeerd”

Voor het behoud van uw verwarmingsinstallatie en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Het is raadzaam om dit in elk geval eens in de twee jaar te laten doen. Tijdens het onderhoud kijkt een specialist uw verwarmingsinstallatie na op storingen en kleine defecten, en worden eventuele versleten onderdelen vervangen. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer verzekerd van een installatie die goed functioneert. Een goed functionerende installatie werkt ook veel zuiniger, wat betekent dat u bespaart op uw energiekosten. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden.

Stijnen BV biedt u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Hiervoor betaalt u een vast laag bedrag per maand, voor een vooraf vastgestelde periode. Gedurende deze periode worden service en onderhoud geleverd. U hoeft hiervoor niet extra te betalen. U heeft dus geen grote uitgaven in één keer en u weet altijd waar u aan toe bent.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Wat u zelf kunt doen

Er zijn ook een aantal dingen die u zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat uw verwarmingsinstallatie naar behoren blijft functioneren. Het bijvullen van de CV-ketel bijvoorbeeld.

CV-ketel bijvullen

Wanneer de waterdruk in de installatie afneemt, kan de ruimte niet meer optimaal verwarmd worden. Dit is waar te nemen op de meter van de CV-ketel. U kunt eenvoudig zelf bekijken of de waterdruk nog hoog genoeg is, namelijk door op de meter van uw CV-ketel te kijken. Wanneer de wijzer in het rode gedeelte staat dan dient de CV-ketel bijgevuld te worden. Wanneer u dit zelf uit wil voeren dient u de stekker van de CV-ketel uit het stopcontact te halen. De vulslang moet met water gevuld zijn, hierop volgend kunt u deze aansluiten op de CV-ketel. Wanneer de meterstand weer in het groene bereik zit is de CV-ketel gevuld.

Het bijvullen van de CV-ketel is niet zo lastig, maar als u dit toch liever door een specialist laat doen dan is Stijnen BV u uiteraard graag van dienst. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Radiatoren ontluchten

Na het bijvullen van uw radiator zit er meestal wat lucht in het systeem. Dit moet u dan even ontluchten. Dat is makkelijker dan u denkt! U heeft bij koop, huur of overdracht van het huis of bedrijfspand de beschikking gekregen over het ontluchtingssleuteltje. Met dit sleuteltje kunt u het ventiel op de radiatoren opendraaien en laten ontluchten. Op een gegeven moment zal er wat water uit het ventieltje spuiten. U kunt dan het ventiel weer dichtdraaien. Het is van belang dat u altijd boven in huis begint met ontluchten, en vervolgens naar beneden toe werkt tot u alle radiatiren gehad heeft.  Lijkt het toch te ingewikkeld? Uiteraard kunt u ook het ontluchten van uw radiatoren uitbesteden aan Stijnen BV.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op