Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Storing? Bel direct!

Datum van uitvoer

“Heeft u een storing, lekkage of verstopping die gelijk opgelost moet worden. Geen probleem voor u maken wij direct ruimte in onze planning.”
Neem contact met ons op

Andere diensten

Voor verschillende storingen hebben wij vaste tarieven hierdoor weet u gelijkwaar u aan toe bent.

Vraag nu nog een offerte aan

Ventilatie

Onderhoud of herstel aan uw ventilatiesysteem wij staan voor u klaar

Dat frisse lucht heel belangrijk is, dat weet iedereen. En toch zijn er nog heel veel woningen en bedrijfspanden waar de luchtkwaliteit flink te wensen over laat. Dit gaat ten koste van de gezondheid van de mensen die in de betreffende ruimtes wonen en werken. Door mechanische ventilatie te laten plaatsen, voorkomt u dat verontreinigde lucht in een ruimte gaat circuleren en bent u ten allen tijde verzekerd van een goede luchtkwaliteit in huis of op het werk.

Aanleg

Tot de meest voorkomende klussen behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en/of plaatsing van eerdergenoemde. Voor Stijnen BV zijn dit routineklussen. Wanneer u de aanleg door ons laat verzorgen, bent u verzekerd van een vakkundige installatie.

Onderhoud

Stijnen BV Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand. Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Mechanische ventilatie

Bespaar niet op de luchtkwaliteit en laat ons u adviseren!

Het waarborgen van de luchtkwaliteit is van essentieel belang. Voor druk bezochte ruimtes is dit nog eens extra belangrijk. Slecht geventileerde ruimtes brengen een hoop risico’s met zich mee, en mensen kunnen onwel of ziek worden.

Stijnen BV is een specialist op het gebied van ventilatie en kan u adviseren over luchtkwaliteit en het plaatsen van mechanische ventilatie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op