Heeft u een acuut probleem thuis of op uw werk? Bent u vandaag nog opzoek naar een vakkundige loodgieter die u uit de brand kan helpen?

Verstopping? Bel direct!

Datum van uitvoer

Heeft u een verstopping die meteen opgelost moet worden? Geen probleem, wij kunnen binnen 24 uur nog bij u zijn!

Neem contact met ons op

Andere diensten

Uw kosten zijn afhankelijk van lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Vraag nu nog een offerte aan

Verwarming

Storing aan uw CV-isntallatie of een nieuwe verwarming? Wij staat voor u klaar!

Wanneer we het over verwarming hebben, dan denken de meeste mensen aan de welbekende CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Maar de ontwikkelingen hebben natuurlijk niet stil gestaan! Er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden op het gebied van verwarming. Voor een aangenaam binnenklimaat is het van belang dat het soort verwarming wordt afgestemd op de functie van een ruimte.

Onderhoud

Stijnen BV Vlaardingen biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand.

Door een onderhoudscontract af te sluiten wordt de levensduur van uw leidingen, installaties en riolering verlengd en kan er indien dat nodig is direct worden ingespeeld op slijtage en defecten.
Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Mogelijkheden

Wij bieden professioneel advies bij het aanschaffen van een nieuwe verwarming

Mogelijkheden

Wie nog beschikt over een ouderwetse (gas)kachelen een boiler of geiser, doet er goed aan om de installatie van een combiketel in overweging te nemen. Echter behoren ook wand- of vloerverwarming tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u niet alleen een aangenamer binnenklimaat creeeren, maar ook nog eens flink besparen op uw energiekosten. Dergelijke moderne installaties zijn inmiddels zo ver doorontwikkelt dat de investering in relatie tot het rendement dat u ermee behaalt zeer interessant is.

Persoonlijk advies

Wat voor het ene huishouden de beste keuze is op het gebied van verwarming, is dat niet per definitie voor het andere. Iedee woning vereist weer een andere verwarmingsplan om tot de beste resultaten te komen. Stijnen BV Vlaardingen is een specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties en voorziet u graag van een persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op