Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning of bedrijfspand plaatsvinden. Ze zijn dus van essentieel belang voor een aangenaam binnenklimaat. Echter hebben de meeste mensen een hekel aan hun radiatoren. Ze zijn vaak niet bepaald een lust voor het oog en worden dan ook regelmatig weggestopt achter meubilair. Maar wist u dat radiatoren behalve functioneel ook heel stijlvol kunnen zijn? Dat klopt, er zijn mooie radiatoren voor elk interieur! Dus als u die oude radiatoren zat bent, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden voor nieuwe radiatoren. U kunt zo twee vliegen in één klap slaan: een mooiere uitstraling én beter ingeregelde radiatoren.

Persoonlijk advies

Stijnen BV Vlaardingen is een specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties en radiatoren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, waardoor wij voor iedere inrichting een passende radiator kunnen leveren. Ook wanneer u op zoek bent naar een kleine radiator voor bijvoorbeeld in de badkamer of op het toilet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u door ons uw radiatoren laat vervangen, kunnen onze specialisten etevens uw radiatoren opnieuw inregelen. Op die manier kan een aanzienlijke besparing op uw energiekosten worden gerealiseerd. Bovendien zit u er weer heerlijk warmpjes bij!

Heeft u interesse in een persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden de bijpassende radiator.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op