Over Loodgietersbedrijf Stijnen B.V.

Het loodgietersbedrijf uit de regio Rijnmond

Loodgietersbedrijf Stijnen BV is een erkend installateur in de regio Vlaardingen. U kunt bij ons terecht voor o.a. advies, installatie, onderhoud en reparatie van verwarming, sanitair, dakwerk & riolering. Wij nemen deel aan Uneto-VNI, SEI, STERKIN, VCA waardoor ons werk regelmatig gecontroleerd wordt op kwaliteit.

Advies nodig of zijn er nog vragen?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op

of bel naar 010 – 4346200

Waar wij echt goed in zijn

Stijnen is gespecialiseerd in waterleidingtechniek en duurzaamheid

Water is de bron van leven. Het is daarom ook noodzakelijk dat water uit de kraan schoon en veilig is. Water legt een lange weg af voordat het uit uw kraan komt. Het is daarom ook van levensbelang dat de weg die het water aflegt door alle leidingen zonder gevaren is. Loodgietersbedrijf Stijnen kan voor u zorgen dat uw installatie aan de juiste eisen voldoet om tot een veilige installatie te komen.

Duurzaamheid; een hippe term of een noodzakelijke oplossing? Wat ons betreft het laatste. Traditionele energiebronnen raken nu eenmaal uitgeput en worden daardoor ook nog eens duurder. Groene energie is daarom niet alleen milieuvriendelijk, maar kan een flinke kostenbesparing opleveren.

Kom gerust eens langs

Aangenaam!

Snel, efficiënt en vakkundig: dát is Stijnen.

Loodgietersbedrijf Stijnen wordt gevormd door een ervaren team aan vakmensen. Mannen die de handen graag uit de mouwen steken! Wij zijn een erkend installateur in de regio Rijnmond en werkzaam op het gebied van verwarming, sanitair, dakwerk, riolering en ventilatie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in waterleidingtechniek en legionellabeheer. Bij ons staat veiligheid voorop; we werken niet voor niets volgens de hoogste veiligheidseisen op raffinaderijen én voor bekende namen in de Nederlandse spoorwegindustrie. Vanzelfsprekend zijn wij VCA en ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het diploma Deskundige veilige leidingwaterinstallaties.

Natuurlijk schakelt u ons in voor installaties, reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Maar wist u dat wij u ook kunnen voorzien van een goed advies? Over welk type verwarming het beste bij uw situatie past bijvoorbeeld of over duurzame oplossingen zoals zonneboilers.

Wij zijn er voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en opdrachtgevers in de utiliteit zoals kantooreigenaren, zorginstellingen en scholen. Graag verwelkomen wij ook u als klant en zien we uit naar een fijne en langdurige samenwerking!

Vriendelijke groet,

Het team van Loodgietersbedrijf Stijnen B.V.