Ambitieuze vakmensen voor

veilig water en comfort

De missie van Stijnen

Stijnen richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Voor de zakelijke markt kunnen wij grote en kleine projecten van A tot Z uitvoeren. Vanaf advies, engineering tot aan installatie en onderhoud. Wij specialiseren ons daarbij op veilige en betrouwbare watervoorzieningen.

Voor de particuliere markt doen wij al het reguliere onderhoud. Wij onderscheiden ons echter op het gebied van energiezuinige installaties. Met deze installatie worden woningen zo energiezuinig dat nul op de meter binnen handbereik komt.

Waar wij voor staan

Stijnen is een bedrijf met passie voor het vak. Wij willen het altijd beter doen. Wij gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zijn geen loze kreten voor ons. Wij besteden veel tijd en energie aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij verwachten ook van iedereen die hier werkt dat zij zich blijven ontwikkelen. Dat vereist ook een flexibele houding van iedereen binnen het bedrijf. Flexibiliteit komt niet alleen van de medewerkers maar ook van het management.

De no-nonsense mentaliteit

Bij Stijnen houden we niet van arrogantie. Wij zijn een familie bedrijf, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. Je weet waar je aan toe bent. Geen super de luxe kantoor want dat maakt de dienstverlening niet beter. Het gaat om de resultaten, en die spreken voor zich.

Een ijzersterk team vergt onderhoud

Het team is het meest kostbare bezit van Stijnen. Een ijzersterk team met ruimte voor vele talenten en karakters. Een team dat er staat voor elkaar, dat dingen bespreekbaar maakt en houdt. Om iedere dag weer de best mogelijke prestatie te leveren.

 

Ik wil onderdeel zijn van dit team

Maak kennis met enkele andere teamleden

Pas jij in dit team?

Aarzel niet en neem contact met ons op

Bekijk de vacatures

Waar wij echt goed in zijn

Stijnen is gespecialiseerd in waterleidingtechniek en duurzaamheid

Water is de bron van leven. Het is daarom ook noodzakelijk dat water uit de kraan schoon en veilig is. Water legt een lange weg af voordat het uit uw kraan komt. Het is daarom ook van levensbelang dat de weg die het water aflegt door alle leidingen zonder gevaren is. Stijnen kan voor u zorgen dat uw installatie aan de juiste eisen voldoet om tot een veilige installatie te komen.

Duurzaamheid; een hippe term of een noodzakelijke oplossing? Wat ons betreft het laatste. Traditionele energiebronnen raken nu eenmaal uitgeput en worden daardoor ook nog eens duurder. Groene energie is daarom niet alleen milieuvriendelijk, maar kan een flinke kostenbesparing opleveren.

Kom gerust eens langs