Stijnen is een specialist op het gebied van veilige en betrouwbare watervoorziening en energiezuinige comfort installaties voor de zakelijke markt en is marktleider en de grootste op dit gebied in de regio Rijnmond.

Advies & Engineering

Stijnen kan u adviseren vanaf de start van een bouwproject over de installaties voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Dit doen wij voor alle soorten gebouwen, van woningbouw tot aan industriële gebouwen. Voor het ontwerpen maken wij gebruik van BIM 3D techniek waarmee wij samenwerken met alle bouwpartners die betrokken zijn bij het project. Faalkosten worden hierdoor tot een minimum teruggebracht.

Legionella preventie

Er vallen jaarlijks meer slachtoffers als gevolg van een legionella besmetting dan van een koolmonoxide vergiftiging. Vanaf het ontwerp van gebouwen en woningen moet rekening worden gehouden met de Legionella beheersing. Dit gebeurd nog te weinig en daarom is legionella beheersing bij bestaande gebouwen en woningen zo enorm belangrijk.

Installatie & onderhoud

Voor projecten en regulier onderhoud voeren wij de werkzaamheden op een hoog kwalitatief niveau uit. Onze goed opgeleide vaste medewerkers zijn zeer deskundig waar u uw werkzaamheden aan toe kunt vertrouwen. Daarnaast zijn onze medewerkers zeer flexibel en denken altijd met de klant mee. Onze medewerkers zijn onze trots en daar investeren wij ook graag in.

sbb-beeldmerk-fc

Uw vakspecialist voor de zakelijke markt

Heeft u een vraag?

Stuur ons een e-mail

of bel ons op 010-4346200