Installatie- & loodgieterswerk bij Loodgietersbedrijf Stijnen

Het installatie- & loodgieterswerk bij Loodgietersbedrijf Stijnen wordt uitgevoerd voor zowel bedrijf als particuliere klanten en vormt daarmee de basis binnen ons loodgietersbedrijf.

Welk loodgieterswerk voeren wij zoal uit?

Het imago van een loodgieter is na jaren van vooruitgang in de techniek, nog steeds “De man die met de ontstopper de afvoer komt repareren. Het is nog steeds een ambachtelijk beroep, maar loodgieterswerk is tegenwoordig een zeek specialistisch vak geworden. Onze loodgieters zijn uitgerust met moderne (meet)apparatuur, goed gereedschap en werken met veilige producten voor uw en onze gezondheid.
Bij problemen lossen wij deze vakkundig op en beantwoorden alle vragen die u heeft naar aanleiding van een probleem, defect of nieuwe installatie.

Wij voeren alle loodgieterswerkzaamheden op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water. Dus alles voor een goed verwarmd huis, een verkoelende airco, een kraan die niet drupt en een afvoer/riolering die niet meer verstopt is. Kwalitatief goed loodgieterswerk is uitermate belangrijk en zeer belangrijk voor het woongenot dat u zal ervaren.

Ook voor kleine tot grote bedrijven voeren wij loodgieterswerkzaamheden op grote schaal uit. Zo voeren wij loodgieterswerkzaamheden uit voor onder andere ProRail, de Nationale Spoorwegen en Mourik.

Onderhoud voorkomt vak vele defecten, lekkages en problemen

Wanneer u achterstallig onderhoud heeft aan bijvoorbeeld uw CV-installatie, dan is de kans op een defect groter, dan bij regelmatig onderhoud van een gespecialiseerd loodgieter. Het zelf uitvoeren van onderhoud raden wij niet aan. Voorkom problemen en laat onze loodgieters eerder bij u langskomen, dan wanneer er problemen zijn. Tijdens het onderhoud signaleren wij aankomende mankementen en zijn wij problemen vaak voor.

Ook het beste van het loodgietersvak ervaren

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Dit kunnen wij onder andere voor u betekenen:

  • sanitaire voorzieningen aanleg en reparatie;
  • gas- en waterleidingen;
  • afvoeren;
  • rioleringen;
  • verwarmingssystemen;
  • en meer….

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op