Een zuinige CV

Het merendeel van de huishouden beschikt over een CV-installatie. Deze zorgt voor warm water en verwarming. Helaas is de CV-installatie bij veel woningen niet optimaal ingeregeld. Radiatoren worden vaak niet goed warm, of pas na een hele lange tijd. Soms worden ze juist veel te heet. Klinkt dit u bekend in de oren? Niet zo vreemd, want maar liefst 75% van de mensen met een CV-installatie heeft hier last van.

Wat kan daar aan gedaan worden?

Stijnen BV Vlaardingen beschikt over middelen om snel inzichtelijk te maken op welk punt binnen uw CV-installatie het fout gaat. Zie het maar als een keuring van uw CV-installatie! We kunnen de knelpunten identificeren én verhelpen. Vervolgens kunnen we de CV-installatie zo inregelen, dat iedere radiator wordt voorzien van dezelfde doorstroom en dezelfde warmwater temperatuur. Met andere woorden: we laten hem optimaal werken.

De voordelen van CV optimalisatie

  • Besparing op uw gasverbruik (10 tot15%)
  • Korte terugverdientijd
  • Comfortverhoging in huis
  • Minder belastend voor het milieu door vermindering in gasverbruik

Advies op maat

Bent u benieuwd naar wat u kunt besparen door optimalisatie van uw CV-ketel? Laat u dan adviseren door Stijnen BV! Wij komen graag bij u langs om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie. Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij Stijnen BV Vlaardingen aan het juiste adres!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op