Is uw ketel aan vervanging toe?

Wanneer u thuis of op kantoor altijd voorzien wilt blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur, is het noodzakelijk uw CV-ketel tijdig te vervangen. De gemiddelde CV-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal hij minder efficient gaan werken en kuren gaan vertonen. Door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen kunt u niet alleen problemen voorkomen, u kunt tevens een flinke besparing realiseren. Moderne CV-ketels zijn namelijk aanzienlijk zuiniger met energie dan oudere ketels. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die veel beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening én een verbetering van het comfort in huis of op kantoor.
Heeft uw oude CV-ketel vaak onderhoud nodig? Presteert uw installatie niet optimaal? Bent u teveel kwijt aan energiekosten? Dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing.

Advies

Stijnen BV is een expert op het gebied van verwarmingsinstallaties. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Tevens kunnen wij voor u de besparingsmogelijkheden in kaart brengen. U zit er toch ook liever comfortabel warm bij zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over die oude CV-ketel? Vervang uw CV-ketel tijdig om de veiligheid en het comfort in uw woning of bedrijfspand te waarborgen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

CV-Ketel vervangen

Wij hebben een groot assortiment aan CV-ketels.

Bekijk al onze CV-ketels

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu nog contact met ons op